2013. szeptember 29., vasárnap

Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Jó.. vicces.. szórakoztató..
Így egyben kicsit sok, tömény, de ha valaki beosztja, és minden napra csak egy fejezet jut, akkor néhány napra jut neki mosolyfakasztó.
Mert a mosolyra szükségünk van.
És igen, igaza van Vág Bernadettnek, hogy ha körülnézünk a környezetünkben, mi is látni fogjuk az ilyen férfiakat.
És talán nem bosszankodunk rajtuk meg a dolgaikon, hanem mosolyogni dogunk. És ez mindenkinek jó lesz...
Mert biztosan sokaknak van szomszédja, aki kegyesen "főzni" szokott hétvégén a kis családjának, bizonyára ismer mindenki olyan férfit, aki "nárcisztikus" és biztosan mindenkinek van ismerőse, aki horkol...  :)

Szerethető és szórakoztató Vág Bernadett és férje, de osszuk be! Néhány óra alatt elolvasható, de emésztetlenül nem élvezetes. (és amiatt negatív  érzelmeket is kiválthat) 

Fülszöveg:
Ronda dolog a más urán röhögni. Az enyémen meg még rondább! Jó, tudom, kibeszélni se volt szép, de akkor is. Különben se cikizésből beszéltem ki, dehogy. Éppen, hogy dicsértem! Fogvicsorgató akaraterejét (fogyózott), bravúros kézügyességét és zseniális logikai készségét (összecsavarozott két izét), családja védelmében tanúsított önfeláldozó küzdelmét (megvívott az egérrel), hihetetlen szívósságát, amely a halál torkából is megmenekítette (hapci!)… Szóval, ne tessék annyira kárörvendezni, meg könnyezve heherészni az én uram dolgain, hanem tessék gyorsan körülnézni, egy kicsit oldalra, igen, a fotel irányába. Na, ki piheg ott kissé borostásan, felpolcolt lábbal, sörrel és távirányítóval a kezében, fel-felhorkantva? Ugye, ugye… Erről jut eszembe, hogy az én uramnak a mások urához való döbbenetes hasonlósága pusztán a véletlen műve. Vág Bernadett 1999 óta a Hölgyvilág című magazin újságírója, 2002 májusától szerkesztője. Az olvasók néhány éve találkozhattak az urával a lapban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése